ул. Луи Айер 62, София 1404, България
+359 2 969 49 49
ruenmasch@ruenmasch.com

Шевни игли

Шевни игли за индустриални машини

Има огромно разнообразие от тъкани, изработени от традиционни и иновативни материали, които се използват в много различни области. Зад тях стоят сложни технологии на плетене, тъкане и шиене. И почти винаги иглите, направени от Groz-Beckert!

Повече от 150 години Groz-Beckert снабдява производителите в текстилната промишленост. През този период фирмата се трансформира от производител на части за плетачните машини в един от най-значимите доставчици на шевни игли в областта на текстила и извън нея.

Успеха на нашите клиенти е движеща сила в нашия стремеж към съвършенство. Нашето мото е: перфектно качество на продукта, наличност и първокласно обслужване!

Ние имаме множество иновативни идеи и патенти, десетилетия на диалог с производители на машини, научни институти и университети, присъствие в световен мащаб и продажби в повече от 150 страни. Имаме също така фабрики в Германия, Швейцария, Чехия, Португалия, Северна Америка, Индия и Китай, около 7000 служители и уникално производствено ноу-хау.

Готова да посрещне всички предизвикателства в текстилнатата промишленост – това е фирма Groz-Beckert. Днес, утре и в бъдеще!