ул. Луи Айер 62, София 1404, България
+359 2 969 49 49
ruenmasch@ruenmasch.com

Материали за гладачни преси и маси

Материали за обличане формите на гладачни маси и преси

Фирма Trecolan Handel е основана на 18 юли 1978 година с името Microlite, като филиал на групата “Molan & Partner”. В продължение на години е един от водещите доставчици на покривни и специални подложни материали за гладачни преси и маси. На 15-ти ноември 2010 г. се преименува в Trecolan Handel като част от новото име на основната компания Trecolan GmbH.

Фирма Trecolan Handel предлага цялостно решение чрез богата гама от подложни и покривни материали. Нейният екип от висококомпетенетни служители е винаги на разположение за разрешаване дори и на най-трудните проблеми. Основна стратегия на фирмата е да предлага на клиентите високо качество и разнообразни решения. Поради много деликатните тъкани като фини вълнени платове, кашмир, ленени комбинации и т.н., гладенето напоследък става все по-труден процес.

Такива чувствителни материи се използват главно в производството на мъжко облекло и частично в производството на дамско. Увеличените изисквания за качество представляват истинско предизвикателство за производителите на облекло.

Само чрез използването на висококачествени и същевременно достъпни като цена материали може да се постигнат оптимални гладачни резултати при деликатните тъкани.